Open menu

IGM

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 96.

Over IGM Verzekeringsdienst

Over IGM Verzekeringsdienst
IGM Verzekeringsdienst is opgezet in samenwerking met IGM Holding B.V. met als doel voor hun franchisenemers kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. U kunt met al uw verzekeringsvragen bij ons terecht.

Ons team
Wij zetten ons bij IGM Verzekeringsdienst in om u zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor franchisenemers in Baderie, Bad in Beeld en Instalcenter. U kunt een afspraak maken met ons om uw verzekeringen dooor te nemen en te bekijken wat u kunt besparen. Wij hebben veel ervaring in het verzekeren van diverse risico's die bij franchisenemers in Baderie, Bad in Beeld en Instalcenter spelen.

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Uw keuze
Samen u inventariseren wij wat de risico’s zijn en u kiest welke risico’s u wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij uw keuze.

Schouten Zekerheid
IGM Verzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van de dienstverlening.

Contactgegevens

T:   010 - 288 49 96
E:   info@igmverzekeringsdienst.nl

Ons team

Hans Jacobs

Adviseur

Esther van de Polder

Adviseur

Dennis Woudenberg

Adviseur

Peter de Vries

Adviseur